Fleksible forbindelser · Ekspansionsbælge · Spjæld
Bording Bellows A/S – kvalitetshåndværk

materialer

I forbindelse med røggaskondensering, afsvovlingsanlæg og andre kemiske processer stilles specielt strenge krav til de materialer, der anvendes i ekspansionsbælgene. Vores leverandører er derfor nøje udvalgt efter førende kompetencer inden for deres produktområde.

Bording Bellows har fleksible forbindelser opbygget af et lag specialvæv, der kan anvendes i luft- eller røggaskanaler, hvor temperaturen er under 200°C. Desuden er flerlagskonstruktioner forsynet med isolering beregnet for røggas og andet, hvor der er tale om høje temperaturer.

Vi har isoleringsmaterialer, der kan anvendes op til 1300°C, specialvæv der tåler op til 1000°C samt gastætte materialer, der tåler de fleste forekommende kemiske påvirkninger.

Fælles for alle vore materialer er, at de er blevet nøje udvalgt under hensyntagen til arbejdsmiljøet. Farlige materialer, som f.eks. asbest, vil aldrig indgå i vore produkter.

Udvælgelsen af materiale træffes på baggrund af aktuelle driftsforhold. Dvs. temperatur, medie, tryk, bevægelser, omgivelseskonditioner mv.

montage

Den fleksible forbindelse – ekspansionsbælge –
indbygges i rør- eller kanalsystemet efter forskellige metoder under hensyntagen til aktuelle tryk- og
temperaturforhold.

Det vil i mange tilfælde være fordelagtigt og tidsbesparende at få ekspansionsbælge leveret komplet med stålflanger beregnet for direkte montering i kanalsystemet.

 

Udførsel I: Fastspænding med spændebånd. Anbefalet max. temperatur: 450°C.

 

Udførsel II: Fastspænding med vinkelflanger. Anbefalet max. temperatur: 450°C.

 

Udførsel IV: Fastspænding med parallelflanger. Kan anvendes i hele temperaturområdet.

 

 

BORDING BELLOWS A/S

Brovadvej 1 · 7000 Fredericia

Tel 7594 1988 · Fax 7594 0864

CVR 67 17 09 11

mail@bording-bellows.dk